zondag 6 maart 2011

De Praktijk: Het Inlichtingenbureau


Deze week ook weer een aantal vragen beantwoord.
De dvd Shattered was niet in ons bezit, ook nergens in Nederland.
Gezocht bij bol.com, daar was er wel één aanwezig maar niet de juiste. Daarna gegoogled en het bleek dat deze dvd alleen in het buitenland verkrijgbaar was.
Ook werd gevraagd naar de dvd van Dr. Zjivago. Er was wel aan te komen maar het bleek een engelstalige remake te zijn waarin Omar Shariff niet in meespeelde(dan zou ik hem ook niet willen zien!ha,ha).
Ook een vraag naar een eenvoudig EHBO-boekje van iemand die aan het inburgeren is.
Via Bicat: onderwerp-EHBO een boekje gevonden van het Oranje Kruis, was eenvoudig samengesteld met plaatsjes en daaronder de beschrijving.
Ook nog gezocht bij "Opvoeden", daar was een eenvoudig boekje met plaatjes over wat te doen met ongelukjes bij kinderen.
Een moeder vroeg een boekje over "emoties" voor haar zoon van 7 jr. Na
doorvragen bedoelde ze over zijn eigen gevoelens nadenken. Ik heb in Bicat-Jeugd-onderwerp bij geestelijk leven gezocht. Een boekje gevonden over religieus gevoel.

3 opmerkingen:

  1. Hoi Loes
    je bent met leuke vragen bezig geweest en heb het goed beantwoord.
    Ga zo door....

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dat zijn geen eenvoudige vragen. Goed opgelost!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Als je onder "emoties"zoekt bij jeugd op onderwerp komen er ook een heel stel materialen tevoorschijn. Maar zo te lezen was deze klant tevreden met je boekje over geestelijk leven. Leuk te lezen hoe jij het informatie geven ervaart.Van alles wat dus, dat maakt het ook zo leuk!

    BeantwoordenVerwijderen